Stuttgart

Published on January 13th, 2023 | by fileto

0

CMT 2023 – Το πιο μεγάλο τουριστικό υπερθέαμα…

Η CMT, μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στουτγάρδης και προσελκύει τουρίστες, ειδικούς και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Από την έναρξή της, η έκθεση έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, προσφέροντας στους τουρίστες ένα μοναδικό συνδυασμό εμπειριών και αποκαλύψεων κάθε χρόνο.

Από τον κατάλληλο εξοπλισμό έως αποκλειστικές εκδηλώσεις, η έκθεση έχει νέες και μοναδικές προσφορές κάθε χρόνο για να κάνει τις επόμενες καλοκαιρινές διακοπές αξέχαστες.

Η τουριστική και εμπορική έκθεση CMT είναι η πιο δημοφιλής στην Ευρώπη, η CMT από τη Στουτγάρδη.

Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1963 και προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Το 2019, η CMT έγινε η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση προσανατολισμένη στον καταναλωτή στη Γερμανία με περισσότερους από 500.000 επισκέπτες.

Στην έκθεση θα βρείτε όλους τους μεγάλους ταξιδιωτικούς παρόχους στην Ευρώπη, αλλά και μεμονωμένα ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία κ.λπ. από διάφορες χώρες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η έκθεση προσφέρει επίσης στιγμές ψυχαγωγίας, όπως μουσικές παραστάσεις, διαδραστικά εργαστήρια και παιδικά προγράμματα.

Στις φωτογραφίες μας ο κύριος Roland Bleinroth, γενικός διευθυντής της έκθεσης.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τον κύριο Axel Recht από την διεύθυνση τυπου και τον κύριο Vacano για την διευκόλυνση που μας παρέχουν πάντα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – YIANNIS DIMITRIADIS


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑