Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 18th, 2023 | by fileto

0

Σταμάτησε στους Κήπους 4 κ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Συνελήφθη προχθές (16-2-2023) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκό έναν μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να τον προωθήσει παράνομα στην ενδοχώρα.

Επιπρόσθετα είχε αποκρύψει στο ρυμουλκό τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 30 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω ρυμουλκό όχημα, οι ναρκωτικές ουσίες, τα πακέτα τσιγάρων, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑