Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 3rd, 2022 | by fileto

0

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματοκιβωτίου στα Αμισιανά

Συγκατηγορούμενοι ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας κλοπή από οικία που διαπράχθηκε την Παρασκευή (30-9-2022) το πρωί σε οικισμό της Καβάλας.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 1-10-2022, σε οικισμό της Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς μία ημεδαπή, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Συγκατηγορούμενοι της ανωτέρω τυγχάνουν δύο επιπλέον άτομα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Ειδικότερα κατόπιν σχετικής καταγγελίας για κλοπή χρηματοκιβωτίου από οικία σε οικισμό της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε εμπεριστατωμένη έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπής δράστιδας, η οποία όπως διακριβώθηκε από την προανακριτική έρευνα από κοινού με τον αλλοδαπό καθοδήγησαν τον ημεδαπό συνεργό τους, μαζί με άγνωστους δράστες, να εισέλθει στην ανασφάλιστη οικία, όπου αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό, δύο ρολόγια και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, ενώ επιπλέον αφαίρεσαν και ένα κινητό τηλέφωνο από το εσωτερικό του σπιτιού.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑