Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 11th, 2023 | by fileto

0

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον δήμαρχο Καβάλας Θ. Μουριάδη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ “ΦΑΣΙΣΤΑ” ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ….

Με τίτλο «Μαθήματα «Δημοκρατίας», ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας δια της Νομαρχιακής του Επιτροπής καταχεριάζει τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη για τις βαρύτατες εκφράσεις με τις οποίες επιτέθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Σωτηριάδη, αποκαλώντας τον «φασίστα»!

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αναφέρει: «Στην λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε χθες ο Δήμαρχος χαρακτήρισε φασίστα τον Σωτήρη Σωτηριάδη Δημοτικό σύμβουλο με την Συμπαράταξη Πολιτών.

Το «ατόπημα» του Δημοτικού συμβούλου ήταν η επιμονή του να ζητά από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου διευκρινίσεις  για τους λόγους που δεν συζητήθηκαν τα εκτός ημερησίας θέματα.

Πρώτα από όλα είναι τραγικό ο Δήμαρχος να απευθύνεται με αυτό το ύφος και με αυτούς τους χαρακτηρισμούς σε οποιονδήποτε Δημοτικό σύμβουλο πόσο μάλιστα σε αυτούς που έχουν αφιερώσει την ζωή τους και την πολιτική τους στάση απέναντι σε οτιδήποτε αντιδημοκρατικό.

Γιατί κυρίαρχο στοιχείο στην δημοκρατική λειτουργία των συλλογικών οργάνων σε οποιαδήποτε βαθμίδα της διοίκησης είναι ο έλεγχος που έχει δικαίωμα αλλά κυρίως υποχρέωση να ασκεί η αντιπολίτευση.  ¨Όποιος δεν σέβεται αυτό το δικαίωμα βρίσκεται εκτός Δημοκρατικής αντίληψης.

Πριν όμως ξεστομίσει ο Δήμαρχος αυτή την ύβρη προς τον συγκεκριμένο Δημοτικό σύμβουλο θα έπρεπε να σκεφτεί το πώς χαρακτηρίζει αυτούς που δήλωναν φασίστες.

Μήπως βολικούς συμμάχους;

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καβάλας».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Facebook


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑