Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 14th, 2022 | by fileto

0

Οι πρώτοι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην ΑΜ-Θ

Σε κατάσταση εκλογικού συναγερμού βρίσκεται η Χαριλάου Τρικούπη ενόψει της διαφαινόμενης προκήρυξης πρόωρων εθνικών εκλογών τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thesocialist.gr, o Νίκος Ανδρουλάκης έχει θέσει τα στελέχη του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα ήδη από τον Μάρτιο, «τρέχοντας» ένα «100αρι» οργανωτικών διεργασιών που δεν έχει ξανασυμβεί εδώ και πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και θυμίζοντας άλλες εποχές.

«Το σενάριο μάλιστα της πρόωρης κάλπης οδήγησε τον Νίκο Ανδρουλάκη στην άμεση συγκρότηση Επιτροπής Ψηφοδελτίων, με επικεφαλής τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος πορεύεται µε βάση την εκτίµηση ότι οι εκλογές θα γίνουν εντός των επόµενων µηνών.

Οι ζυμώσεις και οι βολιδοσκοπήσεις έχουν ξεκινήσει και πολλοί φαίνεται να είναι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ριχτούν στην μάχη του σταυρού με τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς με βάση τα σημερινά δημοσκοπικά ποσοστά, το κόμμα διεκδικεί πάνω από 40 βουλευτικές έδρες, μένει να επιβεβαιωθεί αν τελικά είναι και πολύ περισσότερες.

Στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη και των στενών συνεργατών του είναι η ριζική ανανέωση των ψηφοδελτίων, με πρόσωπα από τον χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων, των εργαζομένων, της αυτοδιοίκησης και των αγροτών», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Και προσθέτει: «ένα ποσοστό των υποψηφίων έχουν “κλειδώσει” και το “THE SOCIALIST” παρουσιάζει τα ονόματα που φέρονται να είναι “ακούνητα” από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, στην προσπάθεια της παράταξης να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να μιλά ανοιχτά πλέον για μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση».

Ακολουθούν τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων –σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- στην ΑΜΘ:

ΚΑΒΑΛΑ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΔΡΑΜΑ:

ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ

ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΕΒΡΟΣ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΠΑΡΤΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΒΙΑΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ ΑΡΜΕΝΑΚΗ

ΡΟΔΟΠΗ:

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΑΝΑΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑