Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 9th, 2023 | by fileto

0

Λάθος η επίσκεψη της κ. Σακελαροπούλου στον Έβρο

ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ; ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ…

Διαβάζουμε ότι η Πρόεδορς της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπουλου θα επισκεφτεί τον Έβρο αύριο Κυριακή (10/09) και σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news και όπως μας πληροφορούν αποφάσισε να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Απολιθωμένο Δάσος» του Ζαχαρία Μπουμπόπουλου, του ανθρώπου που έχει διασώσει και δημιουργήσει μία έκθεση με σπάνια απολιθώματα από το απολιθωμένο δάσος ηλικίας 40 εκατομμυρίων χρόνων της περιοχής.

Το πρωί της Δευτέρας η κ.Σακελλαροπούλου θα παραστεί στον αγιασμό σε Δημοτικό σχολείο του Σουφλίου και θα επισκεφτεί τη Δαδια για να ενημερωθεί από τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και τους αρμόδιους του Φορέα Διαχείρισης για την καταστροφή στο παγκοσμίου ενδιαφέροντος οικοσύστημα.

Ακολούθως θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας. Πρόκειται για το σχολείο που υπέστη σημαντικές ζημιές από την πυρκαγιά η οποία έφτασε στα όρια του οικισμού της Παλαγίας και το οποίο ανακατασκευάστηκε άμεσα από το δήμο Αλεξανδρούπολης με κάλυψη όλων των εξόδων του από τη ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Αυτή τη στιγμή η Θεσσαλία πνίγεται, ο Έβρος ακόμη δεν έχει συνέλθει από την τεράστια και καταστροφική πυρκαγιά και ακόμη χειρότερο δεν γνωρίζουμε πως θα επουλωθούν οι πληγές των κατοίκων της περιοχής και το οικοσύστημα…

Δεν είναι ώρα για επισκέψεις, αλλά για έργα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑