Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 10th, 2021 | by fileto

0

29χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Τραγική κατάληξη είχε μια 29χρονη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη, η οποία φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της.

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε ότι είχε πέσει από την σκάλα.

Η νεαρή κοπέλα, ζούσε με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά στην περιοχή της Άβαντος, όπου κατοικούν Ρομά.

Η 29χρονη φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον επίσης νεαρής ηλικίας σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε πως η νεαρή κοπέλα είχε πέσει από τη σκάλα. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού.

Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι η κοπέλα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δυστυχώς η άτυχη νεαρή γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Άφαντος ο σύζυγός της

Αφότου έγινε γνωστό πως η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι και παραμένει άφαντος μέχρι και τώρα. Kαθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, αναμένεται να υπάρξει κατάλληλη διάταξη για να γίνει προσαγωγή του.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο παρελθόν υπήρχαν καταγγελίες για ένταση στο σπίτι.

Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κοροναϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Οι γονείς της κατήγγειλαν τον δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid ,προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑