Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 10th, 2022 | by fileto

0

Εξέλεξαν νέο ψευτομουφτή Ξάνθης …χωρίς κάλπη!

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι, με την “παρωδία” εκλογών του νέου “Ψευτομουφτή” Ξάνθης στη θέση του Αείμνηστου Αμέτ Μετέ την Παρασκευή 10  Σεπτεμβρύ, αφού εκλέχθηκε με…ανάταση χειρός (σ.σ. Ψήφισαν λιγότεροι από 3.700 μουσουλμάνοι..) εκλέχθηκε ο ήδη… εκλεγμένος (!) Μουσταφά Τράμπα από τον Εχίνο που θεωρείται πάντως μετριοπαθής !

Κι έχουμε λοιπόν και λέμε. Η πραγματική συμμετοχή μουσουλμάνων σε αυτή την παρωδία «εκλογών» ήταν κάτω από 3700 συμμετέχοντες ενώ η  «Συμβουλευτική» ανακοίνωσε πάνω 7.420 συμμετέχοντες , χωρίς καμία ντροπή !!! 

Προβλέψιμο 100% λοιπόν το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, αφού  όπως είχαμε γράψει, ο νέος «Ψευτομουφτής» Ξάνθης  είχε ήδη  ….εκλεγεί πριν να πάνε στα τζαμιά  οι μουσουλμάνοι!! Και φυσικά εκλέχθηκε  ο γραμματέας του Αείμνηστου Αμέτ Μετέ από τον Εχίνο  Μουσταφά Τράμπα με καταγωγή όμως από τα Αβδηρα.

Σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία, ο Μουσταφά Τράμπα εκλέχτηκε νέος «ψευτομουφτής» Ξάνθης, στις «μαϊμού» εκλογές που έγιναν σε τζαμιά της Π.Ε Ξάνθης με τη μέθοδο της ανατάσεως χειρός, όπως  αναφέρουν μειονοτικά μέσα της περιοχής με τη συμμετοχή περίπου 3.700 μουσουλμάνων με ποσοστό 65%  την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 με δεύτερο τον “διακοσμητικό” Μουσταφά Καάμο που συγκέντρωσε 35%. Στην ουσία νάχαμε να λέγαμε, αφού το αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο και δεν στήθηκαν κάλπες…αλλά οι συμμετέχοντες, ψήφισαν με ανάταση χειρός! 

Ο Μουσταφά Τράμπα που τελικά εκλέχτηκε είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Selçuk, και υπηρέτησε ως Προϊστάμενος του Εκπαιδευτικού Κλάδου στον «ψευτομουφτή» Ξάνθης. Θεωρείται χαμηλών τόνων σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Αμέτ Μετέ.

 Γεννήθηκε το 1974 στον Εχίνο της Ξάνθης. Ο Μουσταφά Κάμο είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Άγκυρας και ήταν υπεύθυνος Προσωπικού του «ψευτομουφτή» Ξάνθης.

Οι «εκλογές» πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη για πρώτη φορά μετά από το 2006, υπό την «υψηλή εποπτεία» του Τουρκικού Προξενείου και κατά παράβαση του σχετικού νόμου που ψηφίστηκε προσφάτως από το ελληνικό Κοινοβούλιο, που προβλέπει διευρυμένο εκλεκτορικό σώμα αποτελούμενο από 33 μουσουλμάνους ιερωμένους της μουσουλμανικής μειονότητας, οι οποίοι θα αποτελούν τη Συμβουλευτική Επιτροπή που θα εξετάζει τις υποψηφιότητες των μουφτήδων.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε με αφορμή την εκλογή του ψευτομουφτή είναι και το γεγονός ότι το θέμα απασχόλησε και μεγάλα τουρκικά ΜΜΕ. Ο Μουσταφά Τράμπα που εκλέχθηε, ήταν ήδη…εκλεγμένος πριν καν γίνουν οι “εκλογές” στα τζαμιά!!! Με ανάταση χειρός!!

Ο κόσμος τόχει τούμπανο δηλαδή κι αυτοί κρυφό καμάρι! 

πηγη: ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑