Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 19th, 2021 | by fileto

0

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύματα μετανάστες

Τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Εγνατία Οδό, στα πλευρικά διόδια Ιάσμου Ροδόπης.

Όχημα Ι.Χ. επιβατικό το οποίο μετέφερε δεκαπέντε παράνομους μετανάστες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και στον οικίσκο των διοδίων.

Τραγικό αποτέλεσμα επτά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και οι υπόλοιποι οκτώ να μεταφερθούν τραυματισμένοι στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης με τους δύο εξ αυτών να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Νωρίτερα, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά ο οδηγός-διακινητής ανέπτυξε ταχύτητα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σήμερα (19-11-2021) πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (ύψος κόμβου Ιάσμου), εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε προσκρούσει σε προστατευτικές μπάρες και οικίσκο των πλευρικών διοδίων.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα επτά (7) από τους επιβάτες του οχήματος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν και άλλα οκτώ (8) άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου (ο οποίος νοσηλεύεται) προωθούσε στην ενδοχώρα δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑