Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 10th, 2022 | by fileto

0

Οι συλλήψεις διακινητών της χθεσινής ημέρας

Συνελήφθησαν χθες (9-10-2022), σε περιοχές της Καβάλας, της Ξάνθης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) διακινητές, δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν έναν ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη.

Σημειώνεται ότι ο δράστης – οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί, στην Εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες

Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του Φυλακτού Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να καθοδηγεί πεζή τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑