Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 20th, 2021 | by fileto

0

Βγήκε από την ΜΕΘ Καβάλας ο Απ. Βαγενάς

Ο Διευθυντής της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Απόστολος Βαγενάς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου ένιωσε αδιαθεσία και βρέθηκε στα Επείγοντα του ΓΝΚ  λόγω αδιαθεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί στην Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΚ .

Με μια ανάρτησή του ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολος Βαγενάς, αναφέρει: «”Είναι κάποιες φορές που βλέπουμε την ζωή μας να περνάει σαν κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μας.

Αυτές τις ώρες κάνεις τον “ισολογισμό” και βλέπεις τα “έσοδα-έξοδα”.

Σε ποιόν χρωστάς, ποιόν αδίκησες, τι θα έπρεπε να κάνεις και άλλα ων ουκ εστιν αριθμός.

Η σκέψη τρέχει αστραπιαία, παντού και είναι αμείλικτη..

Βγαίνοντας από την Μ.Ε.Θ. της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Καβάλας και παραμένοντας στο θάλαμο με τα μόνιτορ που θα γίνονται οι διάφορες εξετάσεις, άγνωστο για πόσο χρόνο, από το εκπληκτικό προσωπικό (συγκεκριμένη αναφορά σε επόμενη ανάρτηση!!!….) συνειδητοποίησα πως είμαι πολύ τυχερός που η καμπανοκρουσία δεν ήταν η αργή πένθιμη, αλλά το πρωινό τάλαντο που σε καλεί στον Όρθρο.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Θεό και τους Αγίους Αναργύρους, την οικογένειά μου, τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου Καβάλας και τους φίλους που με την συμπαράσταση και προσευχή τους μου δίνουν δύναμη!!!

Αυτά για την ώρα γιατί θα μου πάρουν το τηλέφωνο!!!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑