Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 25th, 2023 | by fileto

0

Οι ημερήσιες συλλήψεις διακινητών

Συνελήφθησαν χθες (24-5-2023) σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, πρωινές ώρες σε αγροτική οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης,  ακινητοποίησε το όχημα του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης  και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης και Σαπών Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.