Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 9th, 2023 | by fileto

0

Παππάς 100 ετών στην Ροδόπη…

ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ιεράς 100 χρονών, περίμενε να υποδεχτεί τον Βουλευτή Ροδόπης στον οικισμό Ανθοχωρίου και να του δώσει την ευχή του για νέα νίκη στις επερχόμενες εκλογές ώστε να συνεχίσει τους αγώνες που ξεκίνησε πριν χρόνια.

Διατύπωσε το παράπονο ότι ο οικισμός έχει εγκαταλειφθεί από πολλούς κατοίκους που ζουν πλέον στην Κομοτηνή, είπε όμως ότι πρέπει να επιμείνουμε για να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας.

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στους οικισμούς, του Αράτου, της Αρίσβης, του Λοφαρίου, του Αετόλοφου, της Αετοκορυφής, του Χαμηλού και του Αρσακείου. 

Κατά την συζήτηση στο καφενείο του Αράτου ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επικοινώνησε με κατοίκους του χωριού που εδώ και χρόνια εργάζονται στο Αμβούργο της Γερμανίας έχοντας δημιουργήσει μια ζωντανή και πλούσια κοινότητα που ασχολείται κατεξοχήν με την γαστρονομία.

Οι πρώτοι δημότες του Αράτου, βρέθηκαν εκείνη την εποχή που ο ίδιος εργαζόταν και εκπονούσε την διδακτορική του διατριβή.

Ως εκ τούτου, οι σχέσεις τους μαζί του είναι ιδιαιτέρως καλές, τους μετέφερε λοιπόν τηλεφωνικά τους χαιρετισμούς του και τους κάλεσε σε κάθε περίπτωση να έρθουν στην Ελλάδα για να ψηφίσουν αλλά και να ξαναβρεθούν επί ευκαιρίας των καλοκαιρινών διακοπών στο χωριό τους, σημειωτέον ότι στο Αμβούργο διαβιούν 700 περίπου κάτοικοι του Αράτου.

Στο Χαμηλό και στο Αρσάκειο, ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης συζήτησε για θέματα που αφορούν τον καθαρισμό των ρεμάτων, τις αγροτικές συντάξεις και την υγειονομική μέριμνα για τους ηλικιωμένους κατοίκους των χωριών.

Το κλίμα υπήρξε ιδιαιτέρως φιλικό και οι συμπολίτες αναγνώρισαν το γεγονός ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι από τους λίγους πολιτικούς που επισκέπτεται τα χωριά τους όχι μόνο προεκλογικά αλλά έχει αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα τους. 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑