Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 12th, 2023 | by fileto

0

Ποιόν δείχνει το ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια ΑΜΘ;

ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ Ο ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…

Για ψήφο κατά συνείδηση κάνει λόγο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για την Αλλαγή», Δαμιανός Καγγελίδης, τονίζοντας με ανακοόνωσή του ότι «δεν έχουμε το δικαίωμα απέναντι στους ψηφοφόρους μας, αλλά και απέναντι στη δημοκρατική μας συνείδηση να δίνουμε κατευθύνσεις».

Η ανακοίνωση της παράταξης

Ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών καλούμε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή είναι προς όφελος της δημοκρατίας. Η αυτοδιοίκηση είναι η πιο άμεση μορφή δημοκρατίας και πρέπει να βγει ενισχυμένη.

Όσον αφορά το μείζον θέμα που μας ρωτάνε όλοι, η άποψή μας είναι ξεκάθαρη. Ψήφος κατά συνείδηση. Δεν έχουμε το δικαίωμα απέναντι στους ψηφοφόρους μας, αλλά και απέναντι στη δημοκρατική μας συνείδηση να δίνουμε κατευθύνσεις.

Δεν είναι στην πολιτική μας κουλτούρα κάτι τέτοιο. Οι πολίτες, αφού σταθμίσουν όλα τα δεδομένα θα αποφασίσουν οι ίδιοι ποιος θέλει να έχει στα χέρια του το τιμόνι της Περιφέρειάς μας.

Ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και θα προσπαθήσουμε να τους εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑