Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 11th, 2024 | by fileto

0

«Συνεχίζουμε με ορίζοντα τις εκλογές του 2028»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ

Ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και τα μέλη της παράταξής μας Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος επισήμανε πως η εκδήλωση αυτή συμπίπτει με τη συνέχιση της πορείας της παράταξής μας με το ίδιο πάθος και με την ίδια αγάπη για τον τόπο μας, και με ορίζοντα τις επόμενες εκλογές του 2028.

Ευχαρίστησε τους απελθόντες δημοτικούς συμβούλους της προηγούμενης περιόδου και τίμησε τον Νίκο Μαυρίδη, πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και επί χρόνια δημοτικό σύμβουλο, και της παράταξής μας κατά την τελευταία του θητεία, για τη συνολική προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τέλος, τόνισε πως η νέα δημοτική ομάδα που εκλέχτηκε θα έχει ως βάση την πολιτική κληρονομιά που έχει δημιουργήσει η παράταξη τα προηγούμενα χρόνια, υπηρετώντας τους δημότες και τον τόπο μας, με στόχο μία ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια, ευημερία και ασφάλεια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και φορέων του τόπου μας, ανάμεσα στους οποίους ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Οικογενειακής Πολιτικής Γιώργος Δαλακούρας, ο πρώην Δήμαρχος Φιλίππων Λευτέρης Κωταΐδης, ο πρώην Δήμαρχος Κεραμωτής και πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Μένανδρος Μαρινάκης, η πρώην Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Δήμου Καβάλας και πρώην Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Κορίνα Χιώτη-Πρασσά, ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Θάσου Δημήτρης Ράνης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας Σωτήρης Λαζαρίδης και ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας Απόστολος Παυλίδης, ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Νίκος Τσουμπάκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας “Στέλλα Μανώλα-Κούρτη” Ελένη Μυλοπούλου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑