Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 21st, 2023 | by fileto

0

Περπατάει δυνατά στην Καβάλα ο Χρ. Τοψίδης

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας περιόδευσε ο αυριανός Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες Συμβούλους της ΠΕ Καβάλας.

Η περιοδεία ξεκίνησε με συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας όπου συζητήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας της ΕΠΣ Καβάλας με την Περιφέρεια. Ακολούθως συνεχίστηκε στην λαϊκή αγορά των Κρηνίδων, όπου τόσο ο κ. Τοψίδης, όσο και οι υποψήφιοι/ες Σύμβουλοι αντάλλαξαν απόψεις με εμπόρους, παραγωγούς αλλά και πολίτες.

Καθώς ο πρωτογενής τομέας αποτελεί σημαντικό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης τόσο για την ΠΕ Καβάλας, όσο και για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συνολικά, ο κ. Τοψίδης και το κλιμάκιο των υποψηφίων συναντήθηκαν με τον Αγροτικό Σύλλογο και την ΕΑΣ Καβάλας, όπου μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκαν για άλλη μία φορά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον αγροτικό κόσμο, η μακροχρόνια κωλυσιεργία της απερχόμενης διοίκησης και η αδυναμία της να δρομολογήσει (ή και να ολοκληρώσει) έργα νευραλγικής σημασίας για τον πρωτογενή τομέα. Ακολούθως το κλιμάκιο της παράταξής μας επισκέφτηκε την Τενάγια και Παρατενάγια περιοχή όπου διαπιστώθηκε ότι σημαντικά κανάλια στην περιοχή παραμένουν γεμάτα νερό και τεράστια βλάστηση θέτοντας σε πιθανό κίνδυνο την περιοχή με ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης. Η περιοδεία συνεχίστηκε στην αγορά της Καβάλας όπου έγιναν πολλές επαφές με πολίτες σε εφαρμογή της πάγιας θέσης της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ότι η παράταξη «έχει τον άνθρωπο στο επίκεντρο».

Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Τοψίδης συνοδευόμενος πάντα από το κλιμάκιο των υποψηφίων, επισκέφθηκε τις δασικές υπηρεσίες της Καβάλας καταγράφοντας ανοικτά ζητήματα που χρονίζουν και καταθέτοντας τη δέσμευση ότι η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ θα τα διευθετήσει άμεσα.

Καθ όλη την περιοδεία της παράταξής μας και από όλους τους πολίτες διατυπώθηκε η παγκοίνως παραδεκτή άποψη ότι η απερχόμενη διοίκηση είναι απούσα από όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή και απασχολούν τους πολίτες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑