Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 12th, 2022 | by fileto

0

Ηλιόλουστη μέρα στην Καβάλα

«Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Νομός Καβάλας από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν άσχετα αν περιμέναμε δύσκολη κατάσταση», αναφέρει σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλέξης Πολίτης.

«Όπως είναι φυσικό μερικά προβλήματα αντιμετώπισαν οι ορεινές περιοχές όπως το Λυκόστομο, η Λεκάνη και η Παλιά Καβάλα. Δεν είχαμε όμως προβλήματα στις παρυφές της πόλης. Είμαστε σε συνεχή επαφή με το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας που μας πληροφορεί πως θα έχουμε παγετό τις επόμενες ώρες, πράγμα που σημαίνει πως οι οδηγοί θα πρέπει να επιδείξουν μεγάλη προσοχή στους δρόμους.

Το ίδιο καλά πηγαίνουν τα πράγματα στην Θάσο. Όπως με ενημέρωσε ο κ. Κυριακίδης, ο Δήμαρχος Θάσου υπάρχει εκεί μηχάνημα εκχιονισμού της Περιφέρειας για να βοηθήσει την κατάσταση από χθες και να ανοίγει τους δρόμους όπου χρειαστεί. Απ’ όσο δείχνουν όμως τα πράγματα δεν θα πληγεί ιδιαίτερα το νησί, αφού η κακοκαιρία φεύγει τουλάχιστον από τη περιοχή μας.

Κλειστά όλα τα σχολεία της Θάσου λόγω της Κακοκαιρίας

Από τον Δήμο Θάσου ανακοινώθηκε ότι κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Λευτέρη Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στο νησί (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (παγετός-χιονόπτωση-χιονόστρωση-χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών στα σχολεία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑