Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 23rd, 2022 | by fileto

0

Ξοδεύονται λεφτά της ΠΑΜ-Θ σε τζαμπατζίδικα θεάματα…

Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι η συνταξιούχος πλέον μετά από δική της δήλωση, κυρία Ζωή Κοσμίδου μετά από την αποχώρησή της από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα γινόταν ουσιαστικά άτυπος καλλιτεχνικός διευθυντής της… πολιτιστικής εξωστρέφειας της ΠΑΜ-Θ!

Μας κάνει εντύπωση ο ορυμαγδός ξαφνικά συναυλιών, θεατρικών σχημάτων και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί με χρήματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που εν ονόματι του δευτέρου συνθετικού του «άρτος και θεάματα», ξαραχνιάζει το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής!

Όλες οι παραστάσεις δίνονται στην Κομοτηνή, με χρήματα προφανώς από το Ταμείο της Περιφέρειας ενώ οι άλλοι νομοί παρίες συνεχίζουν να παρακολουθούν από μακριά αυτή την «πολιτιστική» έκρηξη του τζάμπα!

Σε συνέντευξή της η ειδική σύμβουλος του περιφερειάρχη, υπεύθυνη του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής και αρμόδια για δράσεις πολιτισμού κ. Ζωή Κοσμίδου, στο Ράδιο Παρατηρητής, μεταξύ άλλων είπε ‘ότι: «έχει γίνει μια σημαντική προσπάθεια όλη τη χρονιά, με πάνω από 15 εκδηλώσεις το πρώτο εξάμηνο του 2022, για μικρούς και μεγάλους, μπαίνοντας σε μια νέα φάση μετά το καλοκαίρι»…

Μπορεί η κυρία Κοσμίδου να έχει ως στόχο της την εξωστρέφεια του Μεγάρου, αλλά τελικά το ερώτημα είναι: «ποιος  πληρώνει το μάρμαρο;»!

Ποσό θα κοστίσει στο Ταμείο της ΠΑΜ-Θ αυτό το τζάμπα πακέτο των εκδηλώσεων;

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑