Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 22nd, 2023 | by fileto

0

Κίνηση αλληλεγγύης από Μάκη Παπαδόπουλο

«Θέτουμε τους ανθρώπους της παράταξής μας στη διάθεση των Αρχών»

Εδώ και 2 ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην περιοχή μας, προξενώντας καταστροφές σε δασικές εκτάσεις, καλλιέργειες, σπίτια, ιδιοκτησίες, οχήματα, ενώ έχουν ανεπίσημα αναφερθεί και τραυματισμοί συμπολιτών μας και του προσωπικού πυρόσβεσης.

Στις κρίσιμες αυτές ώρες που δοκιμάζονται συμπολίτες μας από τον πύρινο “εφιάλτη”, η δημοτική μας παράταξη “Ο Τόπος της Ζωής μας” και ο Επικεφαλής της, υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος εκφράζουμε την συμπαράστασή μας και συγχαίρουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής Πυροσβέστες, Πολιτική Προστασία, Υπαλλήλους Δήμων, Περιφέρειας και Εθελοντές, που επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα, και τους ευχόμαστε κουράγιο, αντοχή και ένα τεράστιο “ευχαριστώ” ευγνωμοσύνης.

Στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την τραγική αυτή εξέλιξη, εκφράζουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας. Οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να περιοριστεί το μέγεθος της φυσικής, οικονομικής και κοινωνικής βλάβης.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:

Να αναστείλουμε κάθε είδους προεκλογική δραστηριότητα μέχρι το τέλος των προσπαθειών κατάσβεσης των εστιών και να θέσουμε τους ανθρώπους της παράταξής μας στη διάθεση των Αρχών για παροχή κάθε είδους βοήθειας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑