Αθλητικά

Published on January 27th, 2014 | by fileto

0

Ασυγκράτητος ο Πανθρακικός

Ένας εξαιρετικός Πανθρακικός, ενδεχομένως ο καλύτερος της φετινής περιόδου, κατανίκησε στην έδρα του με 4-1 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και έμεινε μόνος στην έκτη θέση της κατάταξης.

 

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Κομοτηνής στο 16ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε και ο μόνιμος σκόρερ του Πανθρακικού, ο Βραζιλιάνος Ίγκορ, έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

 

Δύο λεπτά αργότερα ο Τζάνης έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει σουτάροντας άστοχα από το πέναλτι και οι Θράκες το πλήρωσαν στο 27΄ με το 1-1, όταν ο Ντούνης με εκπληκτικό τεχνικό σουτ νίκησε τον Σέρεμετ και ισοφάρισε.

 

Το γκολ δεν πτόησε τον Πανθρακικό, που συνέχισε να πιέζει για να ανακτήσει το προβάδισμα κι έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Ίγκορ σούταρε εν κινήσει ελάχιστα άουτ (28΄), ενώ στο 38΄ το «ψαλίδι» του Χασομέρη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ανέστη.

 

Τελικώς οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 59ο λεπτό, με τον Ρομέου να κάνει το 2-1 με δεύτερη προσπάθεια, σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανιωνίου και αφού η αρχική προσπάθεια του παίκτη είχε σταματήσει στο δοκάρι.

 

Στο 63ο λεπτό ήταν ο Χασομέρης που έκανε το 3-1 με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, για να τον μιμηθεί στο 68΄ ο Τζάνης που με περίπου πανομοιότυπο τρόπο «εκτέλεσε» τον Ανέστη για τέταρτη φορά, χαρίζονας στην ομάδα του την όγδοη φετινή νίκη της.

πηγη: Mega


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑