Ειδήσεις

Published on May 19th, 2014 | by fileto

0

Κλοπή στην Κομοτηνή για μια χούφτα καπνό

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, η ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών, που διαπράχθηκε, χθες (17-5-2014) το μεσημέρι, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης.

Συνελήφθησαν χθες (17-5-2014) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18, και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, οι δράστες προσέγγισαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 17 και 16 ετών, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει τη δίκυκλη μοτοσικλέτα τους και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή τους, το χρηματικό ποσό των 25 Ευρώ, 1 νάιλον συσκευασία με καπνό και 1 αναπτήρα.

Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες, κατά την διάρκεια των οποίων, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τους δύο ημεδαπούς δράστες και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα – χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑