Ειδήσεις

Published on September 26th, 2014 | by fileto

0

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στην Δήμητρα Τσανάκα

Άδικη ήταν η επίθεση που δέχθηκε από φιλόζωους και την Ζωή Λάσκαρη η νέα δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα για κακοποίηση αδέσποτων ζώων από υπαλληλους του δήμου και μάλιστα με απρεπείς χαρακτηρισμούς σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Και ήταν άδικη γιατί στο παρελθόν δεν έχει δώσει δείγματα που να την καταδικάζουν έτσι apriori για την συμπεριφορά ή τις δηλώσεις της οι οποίες μπορεί να ήταν και ατυχείς.

Πάντως η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, με αφορμή δημοσιεύματα για δήθεν κακοποίηση αδέσποτων ζώων από συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα δημοσιεύματα περί κακοποίησης ζώων αποτελούν ένα μεγάλο ψέμα, που μόνο στόχο έχουν τη διαστρέβλωση της αλήθειας, τη δημιουργία εντυπώσεων και τη συκοφάντηση ανθρώπων που εργάζονται με συνέπεια και υπευθυνότητα και όσοι το επιχειρούν πρέπει να γνωρίζουν ότι:

1. Όλες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής για τη διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, γίνονται σύμφωνα με τα όσα επιβάλλει η κείμενη νομοθεσία, από ειδικευμένο προσωπικό του Δήμου Καβάλας και με τον εγκεκριμένο εξοπλισμό.

2. Όσοι επιδιώκουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητας και προσπαθούν με μηνυτήριες αναφορές να σπιλώσουν πρόσωπα και θεσμούς, να γνωρίζουν πως η υπομονή έχει και τα όριά της.

3. Μέριμνα του Δήμου Καβάλας, είναι πρωτίστως η ασφάλεια των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, που επί μακρόν πέφτουν θύματα επιθέσεων αδέσποτων ζώων, με αποτέλεσμα να τρομοκρατούνται και να υφίστανται τραυματισμούς.

4. Η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη, στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης και της πρόσφατης εντολής που έλαβε από τους πολίτες, να αποκαταστήσει την τάξη στα όρια του Δήμου, σε ότι αφορά την κυκλοφορία και την ασφάλεια των κατοίκων, σε συνδυασμό με την επίλυση ενός μείζονος σημασίας προβλήματος, όπως είναι αυτό της περισυλλογής και φροντίδας των αδέσποτων ζώων».

Αν συνεχίσει την κακή επικοινωναική της τακτική απέναντι στα ζητήματα της πόλης τότε ευθέως να καταδικαστεί.

Οψόμεθα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑