Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 10th, 2017 | by fileto

0

Ο αγωγός ΤΑΡ θα περάσει μέσα από τα Τενάγη των Φιλίππων

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Καβάλα ο αντιπρόεδρος του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την όδευση του αγωγού ΤΑΡ από τα Τενάγη των Φιλίππων.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε μη εφικτή την τροποποίηση της χάραξης του αγωγού φυσικού αερίου στην Καβάλα και ειδικά στην περιοχή του κάμπου των Φιλίππων.
Μάλιστα τόνισε ότι ο πολιτικός φορέας που εκπροσωπεί υιοθετεί τη θέση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ ΑΜ), που δεν έχει αντίρρηση στην όδευση μέσω των Τεναγών.
Παράλληλα χαρακτήρισε ότι τα οφέλη, από την όδευση του αγωγού θα είναι τεράστια για την Ελλάδα και για τις τοπικές κοινωνίες, σε σχέση με την «όχληση» που θα προκαλέσει. Μπορούν να γίνουν μερικές αλλαγές, ανέφερε, όσον αφορά περιοχές με καλλιεργήσιμη γη υψηλής παραγωγικότητας, αλλά όχι ευρείας κλίμακας τροποποίηση της αρχικής χάραξης.
Με την αποκάλυψη αυτή «ξεγυμνώνει» τους Συριζαίους βουλευτές και τα στελέχη που τελευταία κάνουν κινήσεις με το ραντεβού του Σταθάκη στη Δράμα και άλλες συναντήσεις με τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών και βάζει τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση, «καρφώνοντας» και την θέση του ΤΕΕ ΑΜ το οποίο θα πρέπει πλέον να δώσει εξηγήσεις όπως και οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές της Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑