Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 5th, 2018 | by fileto

0

Η Ντόρα έχει πολλούς φίλους στη Θράκη

Τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Κομοτηνή η περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη κρίνεται επιτυχημένη καθώς η πολιτικός έχει στην περιοχή πολλούς φίλους!

Στην Ξάνθη μίλησε σε ευρύ κοινό φίλων, επισκέφθηκε την Μυκη και τον δήμαρχό της, πήγε στην Κομοτηνή και συνάντησε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη, ενώ πραγματοποίησε και προσωπικές επαφές με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη συνοδευόμενη από την Φελίνα Καζάκου και άλλους…

Η πρώην υπουργός σχολίασε την επίσκεψη Ερντογάν, τη σαρία και την πιθανότητα εκλογής μουφτή, είπε ότι “δε μπορώ να χαρακτηρίσω επιτυχημένη την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα.

Τέτοιου είδους επισκέψεις έχουν, πέραν την καθημερινής επαφής, ενέχουν και έναν συμβολισμό.

Ο Τούρκος πρόεδρος ήρθε μετά από πάρα πολλές δεκαετίες, κι αυτό σημαίνει πως η επίσκεψη έπρεπε να είναι πάρα πολύ καλά σχεδιασμένη”.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη σαρία και τόνισε ότι “όσο ο μουφτής ανώτατο όργανο του κράτους ασκώντας και δικαστική εξουσία, η πάγια θέση της ΝΔ είναι ότι τίθεται θέμα εκλογής του. Παρόλα αυτά, αναγνώρισε ότι η ρύθμιση για την σαρία, που καθίσταται προαιρετική είναι θετική”.

Πληροφορίες – φωτο: Χρόνος Κομοτηνής, xronos.gr

http://www.xronos.gr/politiki/nt-mpakogianni-i-episkepsi-erntogan-den-itan-epityhimeni

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑