Σε ρόλο στρ..." /> Κόντρα στον Μέτιο ο "στρατηγός" Ζαγναφέρης!

Τοπικές ΑΜ-Θ Ζαγναφέρης

Published on October 9th, 2018 | by fileto

0

Κόντρα στον Μέτιο ο “γαλάζιος στρατηγός” Ζαγναφέρης!

Σε ρόλο στρατηγού και χωρίς να φοβηθεί την κομματική πειθαρχία που επέβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ανακοίνωσε την επίσημη υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουν θέση εδώ και τώρα οι: Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Αργύρης Πατακάκης, Μιχάλης Αμοιρίδης, Χρήστος Γάκης και Σωτήρης Παπαδόπουλος, εκτός αν το σκέφτονται ακόμη να συνηγορήσουν με τον «ατυχή» Χρήστο Μέτιο ο οποίος μάλλον δεν θα τους περιλάβει στο ψηφοδέλτιό του, εφόσον πάρει επίσημα το χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η δήλωση του Κώστα Ζαγναφέρη έχει ως εξής:

«Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά

έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).

Στόχος μας είναι το ξεκόλλημα από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ. Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας. Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.

Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας»

Ο Κώστας Ζαγναφέρης είναι από τα παλιότερα στελέχη της ΝΔ. Ήταν δύο φορές υποψήφιος βουλευτής και εκλέχθηκε αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη.

Είναι πολιτικός μηχανικός, καταξιωμένος στον επαγγελματικό του χώρο με ευρεία κοινωνική και πολιτική αποδοχή».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑