Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 11th, 2018 | by fileto

0

Ετοιμος ο Τοψίδης για αντάρτικο ψηφοδέλτιο στην ΑΜ-Θ;

Η επίσημη ανακοίνωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, για τους 6 νυν Περιφερειάρχες που θα στηρίξει το κόμμα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου 2019, ανάμεσα τους και τον Χρήστο Μέτιο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, φαίνεται να άνοιξε τους “ασκούς του Αιόλου” στην περιοχή μας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Evros News, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αλλά και επικεφαλής των Επιμελητηρίων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, έλεγε χθες βράδυ στους φίλους του οι οποίοι μιλούσαν μαζί του μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ότι ισχύει η απόφαση του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. “Προχωράω κανονικά και θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος”, ήταν η χαρακτηριστική του φράση, αν και ο ίδιος ήλπιζε ως την τελευταία στιγμή πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του μπορεί να έδιναν σε αυτόν το χρίσμα της Ν.Δ.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν θα κάνει τελικά το βήμα αυτό και να είναι “αντάρτης” κόντρα στην επιλογή της Ν.Δ, γιατί δεν θα ήθελε να πάει κόντρα στον Πρόεδρο της για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Είναι σίγουρα μια αρκετά δύσκολη απόφαση, αφού θα πρέπει να… ζυγίσει πολλά. Με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και να θεωρείται η επόμενη Κυβέρνηση, σίγουρα το σκέφτεται αν θα βρεθεί απέναντι στον επίσημο υποψήφιο του.

Πότε πάντως θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση είναι ρίσκο να το πει κάποιος, αφού εδώ και τρεις μήνες όλο διαβεβαίωνε πως θα αποφασίσει από στιγμή σε στιγμή και φτάσαμε μέσα Οκτωβρίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑