Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 18th, 2019 | by fileto

0

Ψάχνει υποψήφιο – σταρ ο ΣΥΡΙΖΑ για την Καβάλα

Μια και ο Έβρος θεωρείται χαμένη υπόθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ ως τετραεδρική περιφέρεια, το ίδιο και η Καβάλα είναι στα κόκκινα μια και όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει δυνάμεις να ξεπεράσει το εκλογικό μέτρο του 25%, ένα ποσοστό αρκετά φιλόδοξο λόγω της φθοράς των Πρεσπών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εκλέξει κανέναν βουλευτή.

Ήδη βλέπουν ότι οι τρείς κυβερνητικοί βουλευτές μέσα από μετρήσεις δεν έχουν καμία δυναμική μέσα στους ψηφοφόρους που έχουν απομείνει, ενώ τα πολιτικά ρουσφέτια κάνουν τους ψηφοφόρους να έχουν μια τάση φυγής από την επιλογή να ψηφίσουν το κυβερνών κόμμα.

Ήδη έχει ανατεθεί σε στέλεχος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα να βρει μια υποψηφιότητα για την Καβάλα με αναγνωρισιμότητα ώστε να γίνει ένα είδος αντίβαρο στην υποψηφιότητα του Μακάριου Λαζαρίδη που σαν νέο πρόσωπο φαίνεται να ευνοείται από τις δημοσκοπήσεις και να καταγράφει υψηλά ποσοστά.

Ένα λαμπερό πρόσωπο ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Καβάλα, μπας και τσιμπήσει ποσοστά και μάλιστα ήδη έχει κεντράρει ένα πρόσωπο από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ ώστε να αντλήσει στην δεξαμενή της κεντροαριστεράς στην περιοχή μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑