Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 28th, 2019 | by fileto

0

Στην αγορά της Ξάνθης ο Χριστόδουλος Τοψίδης…

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε Ξάνθης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και αντήλλαξε απόψεις με θεσμικούς φορείς, επαγγελματίες, αλλά και πολίτες.

Με σημειολογική αναφορά στη στήριξη του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, η επίσκεψη του Χριστόδουλου Τοψίδη και υποψηφίων του συνδυασμού του στη Δημοτική Αγορά της Ξάνθης και στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι όλων των κατηγοριών, τις ανησυχίες αλλά και τις προτάσεις τους.

«Εδώ στο εμπορικό κέντρο της Ξάνθης και στην ιστορική Δημοτική Αγορά της πόλης, δήλωσε ο κος Χριστόδουλος Τοψίδης, βλέπουμε τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι πολίτες της Περιφέρειας μας. Δεν είναι δυνατόν η Περιφέρεια μας να είναι η φτωχότερη στην Ελλάδα και να μην κινητοποιούμε όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε. Δεν μπορεί μία περιοχή με τις δυνατότητες μας να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τον πάτο. Οι δυνατότητες υπάρχουν, αλλά ό, τι σπουδαίο ξεκίνησε, σταμάτησε πριν δυόμισι περίπου χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πρωτεργάτες εκείνης της προσπάθειας από όλες τις περιφερειακές ενότητες είναι σήμερα μαζί μου. Και είναι σήμερα μαζί μου από επιλογή και όχι από υποχρέωση. Από αγάπη για τον τόπο τους και αγωνία για το αύριο. Δυστυχώς καμία προωθητική ενέργεια είτε στην προώθηση προϊόντων, είτε στον τουρισμό, είτε σε ευρωπαϊκά προγράμματα, δεν είχε αποτέλεσμα. Δαπανήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χωρίς στόχευση, χωρίς μετρήσιμο όφελος, εκτός από την αυτοπροβολή κάποιων και την ψηφοθηρική τους ανάγκη,

 

Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Ξάνθης ο Περιφερειάρχης, να μιλήσει στους εμπόρους, στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ψαράδες, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει ότι έκανε κάτι για αυτούς. Εφόσον δεν νιώθει ό ίδιος ότι πρέπει να απολογηθεί και να απομακρυνθεί από μόνος του, θα αναλάβουν οι πολίτες να του δώσουν την απάντηση που του πρέπει στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Από εμάς στην Περιφερειακή Σύνθεση μία μόνο δέσμευσή, θα εργασθούμε με σεβασμό στον τόπο και τους ανθρώπους του, θα στηρίξουμε τους επαγγελματίες μας που άντεξαν στη κρίση, θα στηρίξουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν στη θάλασσα, με τα ζώα, με τη γη, τους ανθρώπους της παραγωγής και του μόχθου, τους εμπόρους μας. Θα δώσουμε τα εφόδια να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Όλοι μαζί μπορούμε από ουραγοί να γίνουμε πρωταθλητές».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑