Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 14th, 2019 | by fileto

0

Προσβολή στη Θράκη από την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης

Ενώ σήμερα 14 Μαΐου, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου θα έπρεπε να βρίσκεται στην Κομοτηνή μια και η πόλη γιόρταζε τα Ελευθέριά της, εκείνη επέλεξε να επισκεφθεί το πρωί την Πέλλα και το απόγευμα την Καβάλα, φερόμενη απρεπώς σε μια περιοχή που αντιμετωπίζει εθνικές προκλήσεις από την γείτονα Τουρκία το τελευταίο διάστημα.

χατζηγεωργίουΗ υφυπουργός με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Θράκης μια μέρα μετά, και συγκεκριμένα αύριο την 15η Μαΐου 2019, (μια μέρα μετά τα Ελευθέρια) μετά από αίτημα του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του σχολείου τις πρωινές ώρες όπου θα συναντήσει τους μαθητές και θα συζητήσει μαζί τους.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί τον οικισμό των Ρομά το γνωστό Αλάν Κογιού, αλλά και στον άλλο μαχαλά της Κομοτηνής, τον Ήφαιστο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χρόνος η οποία αναφέρει ότι: «Είθισται στις μεγάλες εορτές κάθε πόλης, την κυβέρνηση να εκπροσωπεί κάποιο στέλεχός της, συνήθως επιτελικό. Αυτό όμως φαίνεται να μην συμβαίνει σήμερα, καθώς στο πλαίσιο της κατάθεσης στεφάνων εκ μέρους της κυβέρνησης δεν αναμένεται να κατατεθεί στεφάνι. Το στεφάνι τοποθετήθηκε … πίσω από το ηρώον».

Πολλά τα ερωτήματα για την επιλογή της υφυπουργού η οποία σήμερα βρέθηκε στην Καβάλα και επισκέφθηκε το περίπτερο του υποψηφίου δημάρχου με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Άρη Βέρρου!

φωτο: εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ Κομοτηνή


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑