Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 11th, 2020 | by fileto

0

Κάνουν κινήσεις οι Θρακιώτες για τουρίστες

«Visit Greece, select Thrace» είναι το σλόγκαν της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ), η οποία άρχισε χθες με αποδέκτες τους εν δυνάμει επισκέπτες στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

THRAKI_2Ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ, Κώστας Χατζημιχαήλ, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την εναρμόνιση τόσο της φετινής καμπάνιας όσο και των προσδοκιών των επαγγελματιών του κλάδου, με τα νέα δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού. «Είναι μία καμπάνια με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αρκετά διαφοροποιημένα από εκείνα που χαρακτήριζαν τις προωθητικές μας ενέργειες στο παρελθόν στα Βαλκάνια. Φέτος απουσιάζει πλήρως όλη αυτή η life style προσέγγιση των προηγούμενων χρόνων.

Ουσιαστικά, εισερχόμαστε σε μία νέα φάση, προσαρμοσμένοι και στις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για τους επισκέπτες, λόγω της υγειονομικής κρίσης και του κορονοϊού. Αν δει κανείς και τις εικόνες τις οποίες χρησιμοποιούμε, θα καταλάβει ότι αποπνέουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα», εξήγησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑