Τοπικές ΑΜ-Θ μακαριος λαζαριδης

Published on October 16th, 2020 | by fileto

0

Ο Μακάριος στηρίζει και τα ηλιόσπορα…

Στο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε την εξής ανάρτηση:

Φίλοι αγρότες τον πληροφόρησαν για την καταστροφή που υπέστησαν από θυελλώδεις ανέμους οι καλλιέργειες, αναφέρει τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και το θετικό αποτέλεσμα αυτών, για την αποκατάσταση των ζημιών από την πολιτείας. «Άμεσα επικοινώνησα με τον πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον οποίο και ενημέρωσα για την καταστροφή.

Συμφωνήσαμε να αντιμετωπίσουμε το τυπικό πρόβλημα του κανονισμού του Οργανισμού, ότι τα ηλιόσπορα έπρεπε να έχουν θεριστεί τον Σεπτέμβριο, καθώς λόγω των εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων της προηγούμενης περιόδου, οι αγρότες μας αναγκάστηκαν να σπείρουν τον περασμένο Ιούλιο», τονίζει ο Μ. Λαζαρίδης, που επικοινώνησε και με την προϊσταμένη του ΕΛ.Γ.Α. στην Καβάλα, Κατερίνα Πούπου την οποία ενημέρωσε για την πρόθεση του προέδρου του Οργανισμού. «Ο ΕΛ.Γ.Α. Καβάλας, κατά συνέπεια, πρέπει να αρχίσει άμεσα όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την αναγγελία των ζημιών. Με την κίνηση αυτή, δείχνουμε, για μία ακόμα φορά έμπρακτα, τη στήριξη της κυβέρνηση στον πρωτογενή τομέα.

Στους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους μας. Σε μία χρονική συγκυρία δύσκολη για όλους, λόγω της πανδημίας», πρόσθεσε ο βουλευτής και ευχαρίστησε για την κατανόηση και τις άμεσες ενέργειες τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Μάκη Βορίδη, τον πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, ο οποίος συνδράμει συνέχεια τους αγρότες.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑