Ειδήσεις

Published on October 3rd, 2014 | by fileto

0

Γρηγοράκος αποπέμπει Βεντούρη από την 4η ΥΠΕ

Μία εβδομάδα πριν την λήξη της θητείας του ως διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ο Θρασύβουλος Βεντούρης παύθηκε από τα καθήκοντά του, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Την παραίτησή του υπέβαλε στη συνέχεια και ο υποδιοικητής της 4ης ΥΠΕ Παύλος Παπαδόπουλος, διαμαρτυρόμενος για την παύση του κ. Βεντούρη.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Βεντούρης κάνει λόγο για «μια απόφαση έωλη νομικά, αναιτιολόγητη, η οποία ακροβατεί επικίνδυνα στο όριο των αρμοδιοτήτων του αναπληρωτή υπουργού» και αναφέρει ότι προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
«Το νόμιμο ή μη της απόφασης αυτής θα κριθεί από το ΣΤΕ στο οποίο και έχω ήδη προσφύγει. Αυτό όμως που αξίζει να αναδειχθεί είναι το πολιτικό και ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης» τονίζει.

Από την πλευρά του ο Παύλος Παπαδόπουλος τονίζει ότι μετά την χθεσινή ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για παύση των καθηκόντων του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, την οποία θεωρεί «πλήρως αναιτιολόγητη και διαφωνώντας κάθετα με αυτή», άμεσα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑