Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 31st, 2016 | by fileto

0

Έδρασε πάλι ο Diego στους Κήπους ξετρυπώνοντας την ηρωίνη

Έδρασε πάλι ο Diego, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών του Τελωνείου των Κήπων στον Έβρο, ο οποίος ξετρύπωσε πάνω από μισό κιλό ηρωίνη τουρκικής προέλευσης που μετέφερε από την γειτονική χώρα ένας 57χρονος Βούλγαρος.

Ο Diego αντέδρασε αμέσως μόλις μύρισε το σακίδιο πλάτης που είχε μαζί του ο αλλοδαπός, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου της γραμμής Κωνσταντινούπολη – Αθήνα με το οποίο επέστρεφε από ταξίδι στην Τουρκία. Οι τελωνειακοί διαπίστωσαν ότι είχε αφαιρεθεί η εσωτερική επένδυση από την πλάτη του σακιδίου και είχε αντικατασταθεί με έναν χαρτοφύλακα που είχε μέσα 554 γραμμάρια ηρωίνης! Ο Βούλγαρος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα.

*** Στο ίδιο Τελωνείο, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν την ίδια ημέρα έναν Έλληνα που επέστρεφε από ταξίδι «αστραπή» στην Τουρκία, έχοντας κρυμμένα λαθραία προϊόντα στη ρεζέρβα του Ι.Χ αυτοκινήτου του! Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν 14 συσκευασίες με φυτοφάρμακα, 110 πακέτα τσιγάρα και 20 πακέτα αδασμολόγητου καπνού, για τα οποία ο δράστης πλήρωσε διοικητικό πρόστιμο 768 ευρώ και 1.536 ευρώ αντίστοιχα, ενώ προσήχθη και στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑