Αθλητικά

Published on January 7th, 2013 | by fileto

0

Με 4αρα ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή

Με τέρματα των Λάζαρ (70′), Σαλπιγγίδη (76′), Γιάννου (87′) και Σταφυλίδη (90’+2), ο ΠΑΟΚ πέτυχε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-1 από τον Πανθρακικό μέσα στην Κομοτηνή, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Κάτσε (32′), όμως από το 41′ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Κουτσόπουλου, σε πέναλτι που δόθηκε και που δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Σαλπιγγίδης, καθώς το απέκρουσε ο νεοεισελθών Αντίλοβιτς. (Στη φωτογραφία οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια  του αγώνα Πανθρακικός – ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο της Κομοτηνής).
Ο ΠΑΟΚ έδειξε να μπαίνει πιο δυνατά στο γήπεδο και στο ξεκίνημα είχε σημαντική ευκαιρία, όταν στο 12′ ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε απέναντι από τον Κουτσόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Κι ενώ ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να ελέγχει τον ρυθμό, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Μίνγκα από δεξιά γύρισε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή και ο Κάτσε την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Ετσι ο Πανθρακικός πήρε το προβάδισμα, όμως στη συνέχεια έχασε τον Βαϊρουά που τραυματίσηκε και στο 39′ έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Κουτσόπουλος ανέτρεψε τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή και ο Κάκος έδωσε αμέσως το πέναλτι και απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ωστόσο, ο Αντίλοβιτς που πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, έπεσε σωστά και απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαλπιγγίδης.
Στο β΄ ημίχρονο και με παίκτη λιγότερο, μοιραία οι γηπεδούχοι ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για την άμυνά τους κι αυτό έδωσε στον ΠΑΟΚ την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ με τη συμπλήρωση της μιας ώρας, ο Δώνης πέρασε στο ματς τον Κατσουράνη. Ενα λεπτό αργότερα και σε μια αντεπίθεση, ο Πανθρακικός άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά στο τετ-α-τετ του Λουσέρο με τον Χακόμπο, νικητής βγήκε ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου». Ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και η λύση ήρθε από ατομική ενέργεια, όταν στο 70′ ο Λάζαρ πέρασε τρεις αμυντικούς και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Έξι λεπτά αργότερα (76′) ήρθε η ανατροπή, όταν ο Λίνο σέντραρε και ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Μοιραία οι γηπεδούχοι «παραδόθηκαν», οπότε μέχρι το τέλος μπήκαν άλλα δύο γκολ, στο 87′ με κεφαλιά του Γιάννου, μετά από σέντρα του Κατσουράνη και στο 92′ με νέα κεφαλιά του Σταφυλίδη μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου κι έτσι ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε τη νίκη του σε θρίαμβο, ενώ ο Πανθρακικός γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από έξι αγώνες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑