Ειδήσεις

Published on January 31st, 2013 | by fileto

0

Αγρότες έτοιμοι για …μπλόκα

Το παζλ των αγροτικών κινητοποιήσεων, πρόκειται να ολοκληρωθεί σήμερα μετά την ενιαία συνέλευση των Σερραίων αγροτών που θα λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών. Οι Σερραίοι αγρότες έχουν στόχο να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να τις θέσουν σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στη χώρα.

Περισσότερα από ογδόντα τρακτέρ έχουν παραταχθεί στον οδικό άξονα Νέας Ζίχνης – Αμφίπολης, στην διασταύρωση του Δραβίσκου, ενώ αλλά τριάντα βρίσκονται ήδη στη διασταύρωση Μεσοράχης.

Την ίδια ώρα περισσότερα από ενενήντα τρακτέρ έχουν παραταχθεί στον κόμβο των Κερδυλλίων, επί της Εθνικής οδού Σερρών Καβάλας.

Εξάλλου αμέτρητα είναι τα τρακτέρ που έχουν παραταχθεί στις κεντρικές πλατείες των χωριών του νομού.

Όλα δείχνουν πως οι Σερραίοι αγρότες έχουν στόχο τη μαζική μετακίνησή τους προς την κομβική διασταύρωση του Λευκώνα, του δήμου Σερρών, που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης και Σερρών -Προμαχώνα.

Και ενώ οι αγρότες συμπληρώνουν ακόμη και αυτή την ώρα το ντόμινο των κινητοποιήσεων τους, την ίδια ώρα η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών βρίσκεται επί ποδός, με τα οχήματα της τροχαίας Σερρών να βρίσκονται στα σημεία των αγροτικών κινητοποιήσεων ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Στη Δράμα μπλόκα υπάρχουν σε τρία σημεία: το πρώτο στη Μαυρολεύκη με περίπου 100 τρακτέρ, το δεύτερο στον δρόμο που ενώνει την Καβάλα με τη Δράμα στο ύψος μαρμάρων Σκαρή με 60 τρακτέρ και το τρίτο στη διασταύρωση Οχυρού με 50 αγροτικά αυτοκίνητα.

Άλλα 150 τρακτέρ βρίσκονται παραταγμένα στη Χρυσούπολη Καβάλας και περίπου 100 στην Αλεξανδρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400), αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑