Αθλητικά

Published on February 18th, 2013 | by fileto

0

Στα Αρριανά ο σύνδεσμος της Φενέρμπαχτσε

Σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να ανοίξει το προσεχές διάστημα στη Θράκη! Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του τουρκικού περιοδικού, «Rodopruzgari» που εκδίδεται στον νομό Ροδόπης. Μάλιστα, γράφει πως ο σύνδεσμος θα ανοίξει στην περιοχή των Αρριανών, που βρίσκεται κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
«Αυτοί που έχουν δώσει την καρδιά τους στη Φενέρμπαχτσε και που μένουν πάντα πιστοί στους κιτρινομπλέ, αυτή τη φορά οργανώνονται στα Αρριανά Ροδόπης. Έδωσαν λοιπόν την καλή είδηση πως θα ιδρυθεί ένας νέος σύλλογος οπαδών της Φενέρμπαχτσε, μιας από τις καλύτερες ομάδες του αιώνα στην Τουρκία, η οποία συνεχίζει τις επιτυχίες της στην Ευρώπη.
Οι σχετικές με το θέμα εργασίες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και σύντομα η κιτρινομπλέ σημαία θα αρχίσει να κυματίζει στα Αρριανά. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν αυτήν την εκλεκτή μας ομάδα. Δεν είναι μεγάλη! Είναι η πιο μεγάλη! Και αυτή φυσικά είναι η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του τουρκόφωνου περιοδικού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑