Ειδήσεις

Published on March 3rd, 2013 | by fileto

0

Συριζαίοι και ΕΘΝΟΣ “καρφώνουν” Στυλιανίδη λίγο πριν τον ανασχηματισμό

Τι γράφει σήμερα η Αυγή: “Όσο είμαι εκπρόσωπος αυτής της περιοχής είμαι ηθικά και πολιτικά δεσμευμένος να εκφράζω προς όλες τις κατευθύνσεις τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας, να ταυτίζομαι με αυτές και να τις υπερασπίζομαι.

Οι απόψεις της τοπικής κοινωνίας, του δημοτικού και περιφερειακού συμβουλίου είναι πολύ συγκεκριμένες και ομόφωνες. Αποδέχομαι απόλυτα την ετυμηγορία αυτή, την υποστηρίζω με ορθολογική επιχειρηματολογία. Από την πρώτη στιγμή μιλάω για Θράκη και Ροδόπη με μια πολιτική εναλλακτικής οικολογικής ανάπτυξης”.

Δημοσιεύουμε ολόκληρη την απάντηση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη στην ερώτηση των δημοσιογράφων του ραδιοσταθμού “Παρατηρητής” για το θέμα της επένδυσης από την καναδική εταιρεία Ελντοράντο εκτός από τις Σκουριές, και στα Χρυσωρυχεία Περάματος, που βρίσκονται μεταξύ Ροδόπης και Έβρου. Αν δεν γνώριζε κανείς ποιος απαντά, θα μπορούσε να υποθέσει ότι μιλάει κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όμως είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος διαφωνεί με την επένδυση των χρυσοθήρων στη Θράκη, όπως ζητούν όλοι οι τοπικοί φορείς αντιπροτείνοντας μάλιστα μια εναλλακτική οικολογική ανάπτυξη”.

πηγη: Η Αυγή

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Βάση των δηλώσεών του σήμερα η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ καρφώνει για τους δικούς της λόγους (που δεν είναι οικολογικοί) σε ρεπορτάζ της Μαρίας Σπυράκη, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον έχει πρώτο στη λίστα εξόδου της κυβέρνησης στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Να μάθει να μην ειναι κατά του χρυσού!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑