Αθλητικά

Published on July 21st, 2013 | by fileto

0

Ο Παγγαιορείτης Γκένσογλου και τα κουτσομπολιά με Ηλιάδη

Ο Σάββας Γκέντσογλου επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τα 16 του χρόνια, με καταγωγή από το Ποδοχώρι Καβάλας μιλάει στο People για τον θόρυβο που γίνεται στα ελληνικά μέσα για την σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη και όχι μόνο.

Είμαι αντιστάρ! Αν πάω κάπου και καταλάβω πως κάποιος λέει για μένα, ντρέπομαι! Κατεβάζω το κεφάλι και προχωράω. Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Από μικρός ήμουν έτσι. Πολλοί νομίζουν ότι έχω ύφος, αλλά απλά είμαι ντροπαλός. Κλειστός χαρακτήρας δεν ανοίγομαι εύκολα. Μόνο στην παρέα μου λέω αστεία και κάνω πλάκες.

Στο Λιβόρνο της Ιταλίας όπου ζω με αναγνωρίζουν πάρα πολλοί. Θεωρώ ότι το κακό έχει παραγίνει στην Ελλάδα με τους ποδοσφαιριστές. Δεν είμαστε κάτι το εξαιρετικό, για να έχουμε αυτή την προσοχή. Ποδόσφαιρο παίζουμε. Δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη προβολή.

Ειλικρινά γελάω με τη δημοσιότητα που πήρα λόγω της σχέσης μου.

Άνοιγα περιοδικά και τηλεοράσεις και με έβλεπα παντού.

Δεν μου αρέσει αυτό, ντρέπομαι. Ελπίζω την επομένη φορά να μην γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Από την άλλη, είναι πραγματικά γελοίο να κρύβω τη σχέση μου, όταν με έχουν βγάλει στα περιοδικά. Ούτε μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου για να μη με δουν.

Κάθε χρόνο πάω διακοπές στη Μύκονο. Ήταν εκεί και οι φίλοι μου, έτσι είπα “θα πάω και φέτος κι ας με βγάλουν φωτογραφία με την Αγγελική”.

Δεν ήθελα να συμβιβαστώ και να αλλάξω το πρόγραμμα μου. Στο εξωτερικό ποτέ δεν θα απασχολούσε η προσωπική μου ζωή τα μέσα και μου αρέσει αυτό. 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑