Ειδήσεις

Published on July 31st, 2013 | by fileto

0

Νέο “ντου” συνεργείων σε Καβάλα, Θάσο, Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη

Βέβαια δεν προήθηκαν από το γιούχα κατοίκων της Θάσου την περασμένη εβδομάδα σε συνεργείο του ΙΚΑ που πήγε να ελέγξει τουριστικά καταλύμματα και επιχειρήσεις εστιάσης.

Σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα, με προτεραιότητα σε 106 νησιά και ηπειρωτικές περιοχές που συγκεντρώνουν σημαντική τουριστική κίνηση ξεκινούν από αύριο 1η Αυγούστου το υπουργείο Εργασίας και η Οικονομική Αστυνομία.

Οι Αρχές κήρυξαν πέλον τον πόλεμο στη «μαύρη εργασία» σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το φαινόμενο που καλπάζει με αμείωτη ένταση και να εισρεύσει ζεστό χρήμα στα ασφαλιστικά ταμεία που δοκιμάζονται σκληρά από τα ελλείμματα. Ενισχυμένα μεικτά κλιμάκια του ΣΕΠΕ, της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ (ΕΥΠΕΑ) και της Οικονομικής Αστυνομίας με 563 «ράμπο» θα σαρώσουν το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου όλη την Ελλάδα. Κατά προτεραιότητα θα ελεγχθούν 106 τουριστικές περιοχές από την Μακεδονία και την Θράκη ως την Κρήτη.

Ειδικότερα, το κυνήγι της ανασφάλιστης εργασίας επικεντρώνεται στις περιοχές της Αν. Μακεδονίας – Θράκης, όπως Καβάλα, Θάσος, Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη, κ.λ.π.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑