Ειδήσεις

Published on September 22nd, 2014 | by fileto

0

Φθηνά εισιτήρια της Olympic για Καβάλα και Αλεξανδρούπολη

H Olympic Air προσφέρει 3.000 θέσεις για Καβάλα, Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη για κρατήσεις έως 23/09/14 και πτήσεις από 01/11/14 έως 31/03/15.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων εσωτερικού από/προς Αθήνα για Καβάλα, Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 23/09/14 για πτήσεις από 01/11/14 έως και 31/03/15. Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το www.olympicair.com.

Για τις πτήσεις από Αθήνα προς Καβάλα, Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη ο ναύλος προσφοράς ξεκινά από 42€. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύει η πολιτική επιστροφής ανάλογα με την κατηγορία ναύλου. Οι ναύλοι δε συμπεριλαμβάνουν χρέωση κάρτας πληρωμής.

Για συναλλαγές με Aegean Bonus Visa και Aegean Visa Cyprus δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με ναύλο GoLight.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑