Ειδήσεις

Published on October 9th, 2014 | by fileto

0

Συνεργασία για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης – Αλεξάνδρειας

Μνημόνιο συνεργασίας για την υλοποίηση μιας σειράς κοινών δράσεων στον τομέα της θαλάσσιας μεταφοράς και της λιμενικής βιομηχανίας πρόκειται να υπογράψουν ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης και ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξάνδρειας Αιγύπτου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία των διοικήσεων των δύο φορέων έχει σαν γνώμονα τον κοινό στόχο για εξωστρέφεια, την προώθηση της ανάπτυξης διμερούς επιστημονικής και τεχνικής συνεργασίας βάσει των αρχών αμοιβαίου οφέλους και με σκοπό την ενδυνάμωση σχέσεων.

Χθες, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η προπαρασκευαστική σύσκεψη για την προετοιμασία της 8ης συνόδου Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής και Τεχνικής Συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου – Κάιρο στην οποία συμμετείχε και ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Ετέθησαν ζητήματα που άπτονται της προώθησης ανταλλαγής πληροφοριών, της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, προκειμένου να αυξηθεί η εμπορική ανταλλαγή και των δύο λιμένων.

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης κατακτά νέο ρόλο στο μεταβαλλόμενο οικονομικό στερέωμα με την ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας.

πηγη: Capital


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑