Lifestyle

Published on February 19th, 2015 | by fileto

0

Ο Κουινέλης τη βρίσκει στην Αλεξανδρούπολη

Ο εις εκ των κριτών και μάνατζερ του The Voice Μιχάλης Κουινέλης βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη μέχρι να βρεθούν υποχρεώσεις που θα τον κάνουν να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα.

Ο Μιχάλης για όσους τον ξέρουν από την εποχή που με την κάμερα της τηλεόρασης αλώνιζε την Θράκη είναι τόσο απλό παιδί, βγαίνει με το ποδήλατό του και πάει στην παραλία της Αλεξανδρούπολης ή στα καφέ της Λεωφόρου Δημοκρατίας, του αρέσουν τα κλασικά ουζερί και γενικά την περνάει κοτσάνι με την οικογένειά του στην αγαπημένη του πόλη.

Τώρα ξεκινά το σόου του ΑΝΤ1 και η Αθήνα θα τον κάνει δικό της μέχρι και το καλοκαίρι οπότε ξεκινά τις περιοδείες και τις εμφανίσεις του με τους Σταβέντο.

όπως είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο gossip-tv.gr: “Για μένα η μουσική είναι χόμπι, είναι λαχτάρα, είναι αγάπη. Με τη μουσική θέλω να έχω πάντα ερασιτεχνική σχέση. Βέβαια, δεν λέω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος που από αυτό το χόμπι μου μπορώ και βγάζω και κάποια χρήματα, όμως αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα χρήματα δεν είναι ό στόχος μου. Δεν είπα να ασχοληθώ με τη μουσική έχοντας ως βασικό και κύριο γνώμονα το να φουσκώσω τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑