Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 19th, 2015 | by fileto

0

Ο νέος Γ.Γ. ΣΥΡΙΖΑ σε περιοδεία στη Θράκη

Ο νέος Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ, που εκλέχθηκε στις 1 Μαρτίου από την Κεντρική Επιτροπή στη θέση του απερχόμενου ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΤΣΑ, θα επισκεφθεί τον Εβρο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 και το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ.
Ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ, μόλις 39 χρονών, είναι από τα γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, διετέλεσε Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΝ, και Οργανωτικός Υπεύθυνος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ
Κατά την διάρκεια της παραμονής του θα πάρει μέρος στις ανοιχτές συνελεύσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ των Οργανώσεων Αλεξ/πολης, Κοσμοσώτειρας. Σουφλίου και Ορεστιάδας . Το ενδιαφέρον κάθε αριστερού πολίτη για την επίσκεψη του ΤΑΣΟΥ ΚΟΡΩΝΑΚΗ είναι τεράστιο, γιατί θα δοθεί η ευκαιρία να συζητηθεί η πρόσφατη απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, και τα καθήκοντα του κόμματος και του μαζικού κινήματος στις νέες συνθήκες.
Το απόγευμα του Σαββάτου , ο νέος Γραμματέας της Κ.Ε. θα προεδρεύσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει αεροπορικά για την Αθήνα.
Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ:

Ωρα 17.00 μ.μ.: Ανοιχτή Συνέλευση για τις Οργανώσεις Σουφλίου και Κοσμοσώτειρας στο ΤΥΧΕΡΟ (Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου)
Ωρα 19.30 μ.μ.: Ανοιχτή συνέλευση Ο.Μ. Αλεξανδρούπολης στα Γραφεία του κόμματος στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (απέναντι από το Δημαρχείο)

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ωρα 11.00 π.μ.: Ανοιχτή Συνέλευση για τις Οργανώσεις Βορείου Εβρου στα νέα Γραφεία του Κόμματος στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Ωρα 17.00 μ.μ.: Περιφερειακό Συμβούλιο Αν Μακ. – Θράκης στην ΞΑΝΘΗ στα Γραφεία του κόμματος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑