Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 12th, 2016 | by fileto

0

Μάθε παππού μου από cash cart στη Δράμα

Με θέμα: “Ορθή χρήση των ΑΤΜ μέσω τραπεζικής κάρτας” ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 η παράδοση των διατακτικών του προγράμματος Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία για τους εβδομήντα τέσσερις ωφελούμενους.

Ομιλήτρια ήταν η υποδιευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, υποκατάστημα Δράμας, Μαγδαληνή Μόραλη, η οποία προσπάθησε να εξαλείψει την φοβία που υπάρχει στον τρόπο σκέψης των ηλικιωμένων αναφορικά με την έκδοση τραπεζικής κάρτας..  H κ. Μόραλη ενημέρωσε τους ωφελούμενους για θέματα όπως: πως και με ποια δικαιολογητικά εκδίδουμε κάρτα, τί ενέργειες κάνουμε όταν χάνουμε την κάρτα ή το pin, ποιο είναι το ημερήσιο όριο ανάληψης, τί εργασίες μπορεί να κάνει κάποιος μέσω ΑΤΜ που διευκολύνουν την καθημερινότητά του.

Η Ένωση Κυριών από τον Σεπτέμβριο 2014 ξεκίνησε την υλοποίηση ενός νέου προγράμματος με τίτλο: «Μέριμνα για την Τρίτη ηλικία». Αφορά στην  μηνιαία παροχή διατακτικών για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών. Από το πρόγραμμα αυτό ωφελούνται 74 οικογένειες και  έχει διάρκεια ενός έτους. Παράλληλα στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωσή των επωφελούμενων σε θέματα υγιεινής διατροφής, ώστε να έχουν και καλύτερη ποιότητα ζωής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑