Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 23rd, 2016 | by fileto

0

Νεαρός απατεώνας λήστεψε γριούλα στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, υπόθεση απάτης και κλοπής σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, το μεσημέρι της 22-3-2016, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθη, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, ο δράστης μετέβη στην οικία της 78χρονης, όπου παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, την έπεισε να του παραδώσει ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή αλυσίδα. Στη συνέχεια ο 32χρονος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί ενήργησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑