Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 29th, 2016 | by fileto

0

Κινδυνεύουν αστυνομικοί από τους πρόσφυγες της Δράμας

Το σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων Δράμας σε επιστολή που απέστειλε τόσο στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας όσο και στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση αλλά και την ΠΟΑΣΥ περιγράφει την κατάσταση στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην ΒΙΠΕ Δράμας, αναφέροντας μάλιστα ότι στα πρόσφατα περιστατικά βίας κινδύνεψαν και αστυνομικοί.

¨οπως αναφέρουν στην επιστολή τους οι αστυνομι9κοί, «Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας, που είχαν ως αποτέλεσμα των τραυματισμό προσφύγων αλλά και την έκθεση σε κίνδυνο των Συναδέλφων μας, σας αναφέρουμε σχετικά με όσα συμβαίνουν τον τελευταίο ενάμιση μήνα λειτουργίας του Κέντρου Φιλοξενίας και αφορούν τους Συναδέλφους μας.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω προβλήματα που έχουν προκύψει στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας για τους Συναδέλφους μας, σας προτείνουμε να μην υπάρχουν στατικές αστυνομικές δυνάμεις στο συγκεκριμένο σημείο. Πριν ακόμα θρηνήσουμε θύματα και θέσουμε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των Συναδέλφων μας, σας αναφέρουμε για τελευταία φορά, ότι ως αστυνομικοί μπορούμε με ένα κατάλληλο περιπολικό να περιπολούμε στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου Φιλοξενίας και να επιλαμβανόμαστε σε οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή αστυνόμευσης, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων εφόσον κρίνεται αναγκαίο».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑