Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 31st, 2016 | by fileto

0

Ο Στέλιος με τα τριαντάφυλλα χάθηκε από τη νύχτα της Καβάλας

Ο Στελάρας, ο Στέλιος, το χαμογελαστό παιδί της νυχτερινής Καβάλας, που έκανε βόλτα από όλα τα νυχτερινά στέκια της πόλης και προσέφερε στους θαμώνες κόκκινα τριαντάφυλλα και κουκλάκια δεν υπάρχει πια.

Έπεσε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θύμα τροχαίου ατυχήματος στο Περιγιάλι, δίπλα στην παλιά βιοτεχνία Δελφίνι, στον δρόμο από το Lidl μέχρι τον κόμβο του ΟΑΕΔ.

Ένα ΙΧ που οδηγούσε 55χρονη, (η οποία εξετάζεται αν είχε καταναλώσει αλκοόλ), παρέσυρε το μηχανάκι του με το γνωστό καλάθι, μαζί και τον οδηγό του, τον Στέλιο 67 ετών, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά ο ίδιος και ελαφρά η οδηγός του ΙΧ.

Στέλιος αΣτέλιοςμηχανη στέλιος

Πήγε ασθενοφόρο στο σημείο πήρε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο  Στέλιος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Η κηδεία του έγινε χθες στο Νεκροταφείο Καβάλας, ενώ η εξόδιος ακολουθία στον ναό της ΔΕΠΟΣ.

Η νύχτα λοιπόν χάνει μια εμβληματική φυσιογνωμία της. Ο Στελάρας δεν θα περάσει από τα καφέ, τα μπαρ, τις ταβέρνες και με εκείνο το ζεστό χαμόγελό του δεν θα ξαναπροσφέρει τα τριαντάφυλλά του, και τα κουκλάκια του, καβαλώντας το γνωστό μηχανάκι που βρέθηκε …ορφανό στο Περιγιάλι.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑