Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 13th, 2017 | by fileto

0

Θάσος και Λήμνος γεμίζουν για το Πάσχα

Ικανοποιητικά κινείται ο κόσμος που έχει επιλέξει να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στη Θάσο αλλά και στο κοντινό μας νησί την Λήμνο.

Τα πλοία φεύγουν με αρκετό κόσμο στα δρομολόγιά τους και ο καλός καιρός βοηθάει αυτούς που έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν στα νησιά όπου η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα έχουν ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Η Θάσος αν και δεν έχει ανοίξει την βεντάλια της και ορισμένα μόνο ξενοδοχεία είναι ανοιχτά και δέχονται επισκέπτες, εν τούτοις πολλοί Βούλγαροι αλλά και Έλληνες την προτιμούν και έχουν εξασφαλίσει κατάλυμα σε ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και σε φιλικά σπίτια.

Η Θάσος προετοιμάζεται για το καλοκαίρι και μάλιστα φαίνεται πως φέτος η τουριστική σαιζόν θα ξεκινήσει νωρίτερα σε σχέση με πέρσι μια και τα τσάρτερ θα αρχίσουν τις πτήσεις από τις αρχές και τα μέσα Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες προχθές το πρωί όταν έφτασε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου το πλοίο «Εξπρές Πήγασος», το οποίο πραγματοποίησε το δρομολόγιο Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος , με τελικό προορισμό το λιμάνι της Καβάλας, έφτασαν στη Λήμνο 360 άτομα, 10 δίκυκλα και 52 ΙΧ.

Αυξημένη ήταν και η κίνηση του συγκεκριμένου δρομολογίου κατά την προηγούμενη εκτέλεση του, την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, καθώς με το πλοίο έφτασαν 174 άτομα.

Την ίδια και μεγαλύτερη άφιξη είχε το νησί και από επισκέπτες που έφτασαν από το λιμάνι Απόστολος Παύλος της Καβάλας με ικανοποιητικές πληρότητες σχετικά με την εποχή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑