Εκδηλώσεις

Published on August 17th, 2017 | by fileto

0

Oil & Gas Forum στην Αλεξανδρούπολη

Το Ελληνο – Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το  Hellenic Association for Energy Economics (HAEE) συνδιοργανώνουν το πρώτο Διεθνές Συνέδριο “Oil & Gas Forum | Alexandroupoli Greece”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki, στην Αλεξανδρούπολη.

Στο Διεθνές αυτό συνέδριο θα παρευρεθεί η Αυτού Εξοχότης Πρέσβης των Η.Π.Α. κ. Geoffrey R. Pyatt, και o Yπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σταθάκης!

Θα συγκεντρώσει σημαντικά στελέχη για να παρουσιάσουν και να συζητήσουν μοναδικές ιδέες και παρατηρήσεις σχετικά με τα σύγχρονα θέματα στον δυναμικό ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Χατζημιχαήλ, ο οποίος μας ανέφερε πως είναι κάτι που το περιμένουν με ανυπομονησία από τότε που πρωτοανακοινώθηκε, κατά την επίσκεψη του Εμπορικού Ακόλουθου των Η.Π.Α. κ. Bryan Larson, στην Αλεξανδρούπολη.

“Θα υπάρξει μια σειρά από αφίξεις μεγάλων στελεχών διαφόρων Πρεσβειών και του ευρύτερου χώρου του LNG.

H Αλεξανδρούπολη θα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος της ναυτιλίας, των μεταφορών LNG και των διεθνών συμφερόντων.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που όλο αυτό εντάσσεται και σχετίζεται με τη γενικότερη στρατηγική του να είναι η Αλεξανδρούπολη ένας ενεργειακός κόμβος”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑