Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 13th, 2018 | by fileto

0

30 καθαρίστριες με σύμβαση σε Κέντρο Πρόνοιας ΑΜ-Θ και ΤΕΙ ΑΜ-Θ

Σε προσλήψεις 329 ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρούν μια σειρά από δημόσιες υπηρεσίες.

Για όλες τις προκηρύξεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ένθετο της «Εργασία & Καριέρα» της «Εφημερίδας των Συντακτών», οι θέσεις αφορούν στην περιοχή μας:

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 14 ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας.

Υποβολή Αιτήσεων: Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ., Τέρμα Ιοκάστης, ΤΚ 65404 Καβάλα απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικού υπόψιν κου Μάτσικα Νικολάου (τηλ. επικοινωνίας: 2510241913).

ΤΕΙ Ανατολικής – Μακεδονία και Θράκης: Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δέκα έξι (16) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας, στο ΤΕΙ που εδρεύει στην Καβάλα για τις ανάγκες αυτού εντός του Νομού Καβάλας και των Νομών Δράμας και Έβρου (Διδυμότειχο).

Υποβολή Αιτήσεων: ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άγιος Λουκάς- Καβάλας, Τ.Κ. 65404 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού του ΤΕΙ Α.Μ.Θ. τηλέφωνο πληροφοριών 2510-462254


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑